Taxi Joure
Bij Taxi Heerenveen | RDS Taxiservice kunt u ook pinnen in de taxi.
RDS Taxiservice, Taxi Heerenveen 24 uur per dag bereikbaar.

Dagbesteding vervoer

Dagbesteding vervoer

Al vele jaren is RDS Taxiservice een grote naam in het vervoer van en naar de dagbesteding. Veel hulpbehoevenden die dagbesteding hebben, zijn zelf niet in staat om van en naar de locatie van de dagbesteding te verplaatsen. Met onze dienstverlening reizen hulpbehoevenden van en naar locaties voor dagbesteding in heel Nederland.

Vaak komt er bij het regelen van vervoer naar de dagbesteding en de eventuele vergoeding van de vervoerskosten een hoop kijken. Graag helpen we om dit zo eenvoudig mogelijk voor jou te maken. Als er ondersteuning nodig is of als iets nog niet helemaal duidelijk is, begrijpen wij heel goed dat het fijn is om persoonlijk contact te hebben. Wij staan dan ook graag voor je klaar om je te helpen bij al je vragen of met het aanvragen van het zorgvervoer.

 

Taxivervoer voor dagbesteding kan een belangrijke rol spelen in het leven van mensen met een beperking. Lees meer over de verschillende mogelijkheden voor vervoer naar dagbesteding met een taxi.

In veel gevallen kan men aanspraak maken op vergoeding van de vervoerskosten van het vervoer naar de dagbesteding. Deze vervoerskosten worden voornamelijk bekostigd vanuit het persoonsgebonden budget (PGB), Wlz (Wet langdurige zorg), de Jeugdwet of Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). In veel gevallen zijn het familieleden of cliëntondersteuners die de hulpvrager hierin begeleiden. Ook dagbestedingen en overige zorginstellingen die vervoer in regelen voor cliënten zijn bij ons aan het juiste adres.

Zowel hulpvragers met en zonder indicatie zijn welkom bij ons. We zullen met jou de persoonlijke situatie bespreken en vanuit daar de verschillende mogelijkheden doornemen. Wanneer je op zoek bent naar vervoer van en naar de dagbesteding dan ontvang je bij ons vrijblijvend een offerte voor deze vervoerskosten.