Taxi Joure
Bij Taxi Heerenveen | RDS Taxiservice kunt u ook pinnen in de taxi.
RDS Taxiservice, Taxi Heerenveen 24 uur per dag bereikbaar.

RDS Taxiservice

Personenvervoer met Hoofd en Hart

Bent u wonend in Lemmer of in de nabije omgeving en wilt u niet langer dan 30 minuten wachten op een taxi? Maak kennis met het gemak en de betrouwbaarheid van onze taxi’s, die een goede optie zijn in vergelijking met de fiets of het openbaar vervoer.

Vaste tarieven

Bij RDS Taxiservice hanteren we vaste tarieven.

De beste service

Bij RDS Taxiservice ontvangt u als passagier de aller beste service.

Simpel reserveren

Reserveer gemakkelijk via WhatsApp, telefoon of online

Taxi reserveren?

RDS Taxiservice beschikt over moderne taxi's en gekwalificeerde taxi chauffeurs

Taxi Service Lemmer

Ben je op zoek naar comfortabel en betrouwbaar vervoer in de regio Lemmer? Dan zit je goed bij RDS Taxi Service. Onze taxicentrale heeft jarenlange ervaring in de regio en levert taxivervoer van hoog niveau voor een lage prijs. Onze betrouwbare chauffeurs kennen de regio op hun duimpje en rijden altijd via de snelste routes. Met onze taxi’s en taxibusjes staan wij voor u klaar

Straattaxi

Horecataxi

Zorgvervoer

Luchthaventaxi

Taxi Service Lemmer, voor korte of lange ritten

Je kan overal in de Provincie Friesland  worden opgehaald door een chauffeur van RDS Taxiservice, dus ook in bijvoorbeeld Jubbega, Akkrum of De Knipe. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstadion Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe. Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Sneek of Groningen. Bij RDS Taxi service Heerenveen staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Taxi's
0 +
Ritten
0 +
Tevreden klanten
0 %
Chauffeurs
0 +

Professionals

Een professionele beroepshouding, een degelijke stratenkennis en sociale vaardigheden zijn criteria's die onze chauffeurs kenmerken

Meertalig

Wij hechten veel waarde aan de talenkennis van onze chauffeurs. Hierdoor bent u verzekerd dat u gewoon in het Nederlands of Engels kunt communiceren.

Modern

Onze voertuigen zijn de luxe varianten van de grote merken, voorzien van de laatste technieken, zodat u het vervoeren als een belevenis kunt ervaren.

Gecertificeerd

Onze chauffeurs zijn allemaal in het bezit van een chauffeurspas, die zij hebben gehaald na het afleggen van verschillende examens bij het CBR.

Internationaal

De grens houdt bij ons niet op bij de grens, want wij rijden u ook naar België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk en in samenspraak ook elders over de grens.

RDS Taxiservice is actief in onder andere: