Taxi Joure
Bij Taxi Heerenveen | RDS Taxiservice kunt u ook pinnen in de taxi.
RDS Taxiservice, Taxi Heerenveen 24 uur per dag bereikbaar.

PGB vervoer

PGB vervoer

Een pgb (persoonsgebonden budget) is bedoeld voor mensen die door een beperking, ziekte of ouderdom zorg nodig hebben. Ook het vervoer van en/of naar zorginstellingen kan bekostigd worden uit het pgb. Wanneer je (zorg)vervoer nodig hebt en beschikt over een indicatie om vervoer uit het pgb te bekostigen, kan dit eenvoudig bij Taxiservice Joure worden aangevraagd. Je bent bij ons aan het juiste adres als je vervoer nodig hebt en beschikt over een pgb uit de Wlz, Wmo, Jeugdwet of Zorgverzekeringswet. Ook als je nog geen indicatie hebt, helpen we je graag verder.

Je wordt veilig naar je bestemming gebracht, wat je bestemming ook is.

In veel gevallen zijn het familieleden of cliëntondersteuners die de hulpvrager begeleiden in het regelen van vervoer. Zowel hulpvragers met en zonder indicatie zijn welkom bij ons. We zullen met jou de persoonlijke situatie bespreken en vanuit daar de verschillende mogelijkheden doornemen. Wanneer je op zoek bent naar vervoer dat wordt bekostigd uit het pgb, dan ontvang je bij ons vrijblijvend een offerte voor deze vervoerskosten. 

Wanneer je op zoek bent naar vervoer van of naar de dagbesteding, kun je voor meer informatie de pagina over ons taxivervoer naar de dagbesteding raadplegen.